tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kalkkuna - lehtikaalipasta

  • 1 pussi lehtikaalia
  • 400 grammaa kalkkunanjauhelihaa
  • 1-2 sipulia
  • 1 prk pestokastike
  • 1 pussi pastaa
  • (juustoa päälle)
  • mausteet: pippuri, juustokumina, suola

1. Pastavesi kiehumaan, lisää suolaa ja kiehuvaan veteen pasta
2. Pilko sipuli ja lehtikaali, paista jauhelihan kanssa, mausta
3. Sekoita pasta, jauheliha-lehtikaaliseos, lisää pestokastike

Valmista tuli. Päälle voi raastaa juustoa. Mausteita voi käyttää oman maun mukaan. Lehtikaali tulee huuhdella ja paksu lehtiruoti poistaa.
Isolle perheelle annos tuplana.
Ohje gluteeniton pastaa laatua vaihtamalla. Mielestäni Semperin gluteeniton spagetti paras. Lisää vähän öljyä veteen, gluteeniton pasta menee helposti yhdeksi klöntiksi.
Kalkkunanjauheliha maksoi Prismassa n. 3,50€, lehtikaali tarjouksessa  1,90€ pussi. Halvin pestokastike löytyy Lidlistä. Halpaa ja hyvää ruokaa.
Tein tuplana isolle perheelle, hyvin maistui lapsille.
Ruokaa jäi, laitoin seuraavana päivänä sekaan ruokakermaa ja ketsuppia ja uuniin. Hyvää oli.


-Salla- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti