lauantai 28. maaliskuuta 2015

Siskomakkara-pastakastike


Tämä ruoka on saanut alkunsa siitä, kun kyllästyin aina pelkkään siskonmakkara keitto-ohjeeseen ja ajattelin kai tällä maapallolla on muitakin tapoja käyttää tätä herkkua kuin ainainen keitto lässynlää. Ja kun keksin, että hei tätä voi paistaa niin voi sitä ilon päivää. Itse voisin syödä kaikki ihanat pallerot suoraan pannusta mutta lapset potkii aina siihen malliin nilkkaan, että on pakko jättää heillekin, ennen kuin hellan ääreen muodostuu liian iso kuola lammikko.
    
  • 1 paketti siskon makkaraa (Wurstin)
  • 2 isoa sipulia
  • 1prk tomaattimurskaa
  • 1 prk kermaa
  • vehnäjauhoja suurusteeksi
  • vettä
  • suolaa 
  • pippuria
  • lihaliemikuutio
  • hienonnettua pakaste persiljaa 
  1. Laita pannu lämpiämään ja loraus öljyä pannuun
  2. Pursota noin peukalonpään kokoisia palluroita ja paista kullan ruskeiksi
  3. Kaada siskonmakkara pallurat kattilaan
  4. Kuori ja pilko sipulit ja paista pehmeiksi
  5. Lisää muutama ruokalusikallinen vehnäjauhoja suurusteeksi
  6. Kaada päälle tomaattimurska tölkki ja tölkillinen vettä
  7. Mausta suolalla, pippurilla, ja lihaliemikuutiolla
  8. Kaada kattilaan palleroiden päälle ja lisää kerma sekä persilja silppu
  9. Sekoita ja tarkista maku
  10. Tarjoile makaroonin tai nauhapastan kera
-Anni-

  1.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti