- Pussi ranskalaisia
- Paketti nakkeja
- Ripaus suolaa
- Reilulla otteella ketsuppia ja lisää varmuuden vuoksi vielä kerta kiellon päälle
- Kupillinen rentoutta, satunnaisten kohdalla saavillinen voi olla tarpeen
- Lämmitä uuni 225 asteeseen.
- Kaada ranskalaiset uunipellille leivinpaperin päälle.
- Pilko ja lisää nakit juuri hetki ennen, kun ranskalaiset on valmiit.
- Paista vielä hetki.
- Ripauta suolaa hitusen .
- Lastaa lautaselle lapsen hiljentävä määrä ja töräytä ketsupit viereen.
- Älä välitä sotkusta, päivä se on huomennakin.
- Salaatti on tämän ohjeen yhteydessä yliarvostettua, onhan se perunakin kasvis.
- Haarukankin voi heittää takaisin laatikkoon, turhaa tiskin tekemistä ja se on enemmän tiellä kuin hyödyksi. Syökää sormin!
-Anni-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti