lauantai 28. maaliskuuta 2015

Tortilla- tonnikalapizzat


Pikainen iltapala ja mukava illanvietto tarjottava... Tulee ohut ja rapea pohja varmasti.

  • 4kpl vehnätortilloja (1kpl per./hlö)
  • 2 pientä purkkia tonnikalaa
  • paprikaa
  • maissia
  • ketsuppia
  • juustoa 


  1. Laita uuni lämpiämään 225astetta
  2. Levitä tortillalle ketsuppia ja tonnikalaa
  3. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi ja ripottele päälle
  4. Heittele maissia sinne tänne
  5. Laita juustoa oman maun mukaan. 
  6. Paista kunnes juusto on sulanut (n. 2-4min)
VINKKI! Lisää juusto täytteiden alle niin täytteet ei putoa syliin. Toimii kuin liimana pohjalla...

-Anni-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti