tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kun käry käy - lämpöiset tonnikalaleivät

Näin sitten pääsi käymään, poltin iltapalaksi tarkoitetut lämpöiset voileivät. Voihan räkä... Muuten ei olisi mitään väliä, mutta kaapissa on melkein pelkkä valo ja kuivakaapissa kuulee kaiun, kun sinne huutaa. Tässä kuussa raha pitää repiä jostain. Mistä? Ruokaa pitäisi joka päivä pystyä tekemään lapsille. Taas kysymys mistä? Melkein viimeiset ruokavermeet poltin leipien mukana. Itse kyllä söin kyseisiä leipiä, mutta ei ne lapsille kelvanneet. Söivät muroja ja jogurttia.

Mutta kuten luvattu, myös epäonnistuneet ruoat julkaistaan tässä blogissa, koska kukaan ei ole täydellinen kokki... Pieni vinkki, vahtikaa sitä uunia kuin sudet kuuta nousevaa, jotta ei käy näin :)

Lämpöiset tonnikalaleivät:

  • kymmenen palaa kaura reissumiestä
  • ketsuppia
  • 2prk tonnikalaa
  • purkki pieniä ananaksen paloja
  • 3 kirsikkatomaattia
  • n.2dl herne-maissi-paprikaa
  • 4dl juustoraastetta
Ennen paistamista
  1.  laita uuni lämpiämään 225 astetta
  2. levitä leivät pellille, leivinpaperin päälle
  3. levitä leiville ketsuppia
  4. sekoita kaikki muut ainekset kulhossa sekaisin
  5. levitä tasapuolisesti jokaiselle leivälle 
  6. laita uuniin, ÄLÄ POLTA!
Jälkeen, kun mitään ei ollut enää tehtävissä.
Hyviä ruokailuhetkiä!

-Anni-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti